Sivut

maanantai 28. lokakuuta 2013

TALLI LOPETTAA! Kaikki hevoset ANNETAAN pois!

Ilmoita vain vieraskirjaan mitkä hevoset otat ja kerro sivut, jonne hevosen viet. Hevosen tietoja saa muutta, mutta ex-omistajaksi täytyy merkitä Erppanen. 

NÄITÄ HEVOSIA EMME ANNA POIS!

:Nekku, Artex, Red Apple, Minnie ja Harmony

Sivut kuitenkin jätetään ja hevosia ei posteta, mutta merkitsen nimen perään, että se on myyty. Minulla on kuitenkin uusi (hieman keskeneräinen) talli, joka löytyy tästä (klick).

VAIKKA OLISI MENNYT USEAMPIKIN KUUKAUSI TAI VUOSI HEVOSET OVAT EDELLEEN MYYTÄVISSÄ (ellen saa kaikkia myytyä) JA SAAN VIERASKIRJA MERKINNÄT SÄHKÖPOSTIINI!!!

Ruusu♥

Ruusu on mukava pikkuinen talli Lehtolassa. Täällä et ole yksi muiden joukossa, vaan saat varmasti apua, kun vain kysyt! Mikään kysymys ei ole tyhmä. Tule vain rohkeasti mukaan.
  Saavut mutkaista tietä talli pihaan. Näät tallin, kaupan, heinä ladon, maneesin ja taloni. Kävelet talliin, Kaikki ovat jo omien hoitsujensa luona. Eikö täällä olekaan sinulle hoitsua? Ole huoleti, vaikka jollain hevosella olisikin hoitsu, voit silti päästä sen hoitajaksi. 
  Teen kanssasi pienen esittely kierroksen ja sitten on hoitsu valinnan aika. Hyväksyn hoitsu pyyntösi ja pääset kirjoittamaan päivästäsi! Jatka matkaa tallilla! Muista kurkata ilmoitustaulu.